6 dingen die je kunt doen met warm weer

Een paar weken geleden hadden we een paar mooie zomerse dagen. Sterker nog de afgelopen meimaand was de warmste meimaand sinds 1901! We zijn ondertussen alweer over de helft van juni heen en aankomende woensdag belooft het weer een mooie en warme dag te worden. Er worden temperaturen verwacht tussen de 25 en 28 graden! Daarom wil ik je wat tips geven om alle warme dagen die nog komen, door te komen.

  1. Een boek lezen

Neem een kleedje, drinken en wat lekkers mee naar buiten en ga eindelijk eens beginnen in dat ene boek die je al zo lang wilt lezen.

  1. Zwemmen

Ga naar de zee of het zwembad om lekker af te koelen. Een eigen zwembad in de achtertuin opzetten kan natuurlijk ook!

  1. Kamperen in eigen tuin

Is jouw kamer in de warmte niet uit te houden? Vraag aan je ouders of de tent in de achtertuin gezet mag worden en houd daar een logeerpartijtje. Dan lijkt het net alsof je op vakantie bent!

  1. Watergevecht houden

Als je niet van zwemmen houdt, kun je ook een watergevecht houden om af te koelen. Dit kun je doen met waterpistolen of waterballonnen.

  1. Picknicken

Maak met z’n allen allemaal kleine hapjes of broodjes en ga gezellig met het hele gezin picknicken. Je kunt daarnaast ook nog een bal of ander speelgoed meenemen om mee te spelen.

  1. Als je niet van de zon houdt

Houd je niet van de zon? Ga dan juist naar de bioscoop, een museum of theater. Daarbinnen is het lekker koel! Natuurlijk kun je thuis ook je eigen bioscoop maken in de woonkamer. Als je alle gordijnen dichtdoet, wordt het in huis gelijk een stuk koeler!

Puk

Hallo, mijn naam is Puk en ik ben de creatieve kid van Surfkids.