Dit wil je zien! Bram Krikke heeft een nieuwe serie genaamd Kasteel Krikke

Dit wil je zien! Bram Krikke heeft een nieuwe serie genaamd Kasteel Krikke

 

foto van Eric Marty op Unsplash

Entertainment is iets waar we op dit moment niet genoeg van kunnen krijgen en daar dacht Bram Krikke hetzelfde over. Hij heeft namelijk een serie opgenomen genaamd Kasteel Krikke. Een grappige serie waarbij je vijf woensdagen achter elkaar eentje kan bekijken.

 

Bram heeft samen met Stefan de Vries en Sean Demmers de serie gemaakt. En dat allemaal met 1,5 meter afstand, want ook zij moeten zich aan de regels houden natuurlijk.

Waar gaat de serie Kasteel Krikke over?

De serie Kasteel Krikke vindt plaats in het jaar 1347, waarin niet het Coronavirus maar de ziekte de Pest heel erg rondging onder de mensen. Zoals je al aan de titel kan zien, is Bram Krikke de koning van het kasteel. Stefan de Vries is de ridder en Sean Demmers speelt een hofnar.

Het is bedoeld als een grappige serie en gisteren kon je de eerste aflevering al bewonderen. Hierbij is hij boos over het lied wat alle bekende Nederlanders met elkaar hebben gezongen. Hij is namelijk niet gevraagd en daar is hij het niet mee eens. Maar misschien komen ze toch met een goede nieuwe oplossing…

Nieuwsgierig? Je kan hem hier snel bekijken!

 

 

Puk

Hallo, mijn naam is Puk en ik ben de creatieve kid van Surfkids.