Drie dingen waar je aan moet denken voordat je beroemd wilt worden op YouTube

Drie dingen waar je aan moet denken voordat je beroemd wilt worden op YouTube

Iedereen roept tegenwoordig dat hij of zij vlogger wil worden. Vloggen is natuurlijk ook heel leuk om te doen. Maar er zitten ook minder leuke kanten aan die je misschien niet zo snel ziet.

Je voelt je best snel alleen

Je hoort vaak dat YouTubers zich best alleen kunnen voelen. Dit komt omdat elke YouTuber voor zichzelf werkt. Hierdoor kunnen ze weleens alleen maar aan zichzelf denken. Ze zijn dan aardig tegen andere YouTubers omdat ze iets van hem of haar willen hebben, bijvoorbeeld dat ze samen een video opnemen. Dit kan misschien alleen maar te maken hebben met dat hij of zij dan meer views krijgt. Je weet dus nooit zo goed of diegene nu echt aardig is of je ergens voor nodig heeft.

Je kan niet meer normaal over straat

Wanneer je éénmaal bekend bent, kan je niet meer normaal over straat. Ben jij een beetje chagrijnig en wil je gewoon even wat lekkers halen bij de supermarkt? Grote kans dat je dan wel een glimlach moet opzetten voor als je fans tegenkomt die met je op de foto willen.

Negatieve comments

Je hoopt natuurlijk dat je alleen maar positieve berichtjes krijgt, maar sommige mensen kunnen echt gemeen zijn op het internet. Je moet daar wel goed tegen kunnen, want anders ben je alleen maar steeds verdrietig en onzeker. En dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling.

Dr Albert

Hallo, mijn naam is dr. Albert en ik ben de wizzkid van Surfkids.