Duik in de zomerse pret met nieuwe updates voor animal crossing: New Horizons

Duik in de zomerse pret met nieuwe updates voor animal crossing: New Horizons

In de kustgebieden staan je nieuwe voorwerpen en bekende (?) personages te wachten

 

25 juni 2020 – Spelers kunnen binnenkort een duik nemen in hun eigen eilandparadijs. Er staat namelijk een reeks gratis updates* klaar voor vertrek naar Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch. Deze updates bezorgen je nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om te zwemmen en naar diepzeewezens te duiken, nieuwe gezichten en een hoop nieuwe voorwerpen zoals zeemeerminnenmeubels. Deze gratis updates behoren tot een reeks nieuwe ervaringen die gedurende de zomer en daarna naar je eilandleven komen.

In de trailer Zomerupdate komt op 3 juli naar Animal Crossing: New Horizons! is te zien welke nieuwe voorwerpen en functies er op 3 juli naar de game komen.

Met de nieuwe update zullen de volgende functies en personages aan de game worden toegevoegd:

  • Zwemmen en duiken – Neem een duikpak mee en duik in het water om het maritieme leven rondom je eiland te verkennen, want je kunt binnenkort zwemmen en duiken in Animal Crossing: New Horizons. Wanneer spelers in het oceaanblauwe water aan de kust rondzwemmen, kunnen ze ook duiken om allerlei diepzeewezens te ontdekken. Het is zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar enkele nieuwe prachtstukken om aan het museum te doneren en leuke nieuwe weetjes van Blathers te horen.
  • Pascal brengt nieuwe plannen – Tijdens het zwemmen kunnen spelers een nieuw personage tegenkomen! De vriendelijke Pascal lijkt gek op mantelschelpen te zijn. Als spelers er tijdens het duiken eentje vinden, vraagt Pascal of hij hem mag houden. Als blijk van waardering geeft hij doe-het-zelfplannen waarmee voorwerpen in zeemeerminstijl gemaakt kunnen worden.
  • Gulliver? – Nadat spelers de gratis update hebben gedownload, spoelt er een bekende aan… met een iets andere, piraat-achtige outfit. Als je hem een handje helpt, stuurt hij je een speciale beloning als teken van dank.
    Een volgende zomerupdate staat gepland voor begin augustus.

De eerste gratis zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons voegt naast de mogelijkheid om te zwemmen en te duiken ook bekende en nieuwe personages toe. Een volgende zomerupdate staat gepland voor begin augustus.

 

Klaas Douma