Fortnite wil het schieten in de game verruilen voor feestjes

Foto van Hello I’m Nik ūüéě op¬†Unsplash

Fortnite wil het schieten in de game verruilen voor feestjes  

 

Een Fortnite zonder neerschieten, is het dan wel echt Fortnite? De makers vinden van wel en werken daarom aan een versie zonder wapen. Ze vinden het toch niet zo gezellig dat je elkaar de hele tijd dood moet schieten. Dus in plaats daarvan willen ze iets maken waarbij je samen kan feesten met andere spelers.   

 

De makers van Fortnite vinden dat het best wel wat vriendelijker kan. Ze vinden dat een spel ook leuk kan zijn zonder dat je iemand ervoor hoeft neer te schieten.  

Een nieuw eiland in Fortnite 

In Fortnite is het nu de bedoeling dat je met allemaal mensen op een eiland gedropt wordt. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat je als enige overblijft. Dit doe je dan door anderen neer te schieten. Dit maakt het allemaal wel heel spannend natuurlijk.  

En nu is er dus een nieuwe Party Royale-modus ontdekt. Dit blijkt een heel nieuw eiland te zijn waarop je met je vrienden kan feesten en spelletjes kan spelen. Geen geweld en ook niet schieten dus.  

Hmmm, ben jij ook heel benieuwd hoe dit eruit gaat zien? Voorlopig moeten we nog wel even wachten totdat het uitkomt in ieder geval.   

Bron: Kidsweek 

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!