';
Preloader logo
YES! Je kan eindelijk Mario Kart spelen tegen je vrienden op je mobiel

YES! Je kan eindelijk Mario Kart spelen tegen je vrienden op je mobiel

Scheur jij het liefst ook als Mario door de bochten heen? Dan hebben we heel goed nieuws voor je! Want vanaf vandaag kan je met de Mario Kart app op je mobiel nu ook tegen je vrienden racen.

Hoe werkt Mario Kart op de mobiel?

Op de Nintendo is Mario Kart één van de bekendste spelletjes die wordt gespeeld. Het is een spel waarbij Mario en al zijn vrienden en vijanden tegen elkaar racen. En sinds 6 maanden kun je hem nu ook in de App Store downloaden voor op je mobiel. Het is eigenlijk heel simpel om te leren. Je kan de hele game zelfs met één vinger spelen. En hoe vaker je het speelt, hoe meer nieuwe karts, personages en wegen je kan ontgrendelen.

De mobiele App van Mario Kart is er dus al een tijdje, alleen speelde je het nu nog tegen een denkbeeldige Luigi en Peach. Maar vanaf vandaag kan je met acht (!?) mensen tegelijk spelen. Je hebt er wel internet of WIFI voor nodig. Vrienden kun je dan vervolgens toevoegen door codes uit te wissen via de Friends-optie in het hoofdmenu. Het is natuurlijk ook veel leuker als een vriend of vriendin over jouw banaan heen rijdt in plaats van een computersysteem.

Dat wordt een middagje racen tegen al je vrienden

Regel dus vandaag nog om met al je vrienden tegen elkaar te gaan racen. Elk half uur is er een andere cup beschikbaar, waar je op drie verschillende banen kan rijden. Nu maar hopen dat Rainbow Road er niet tussen zit. Want daar is het bijna onmogelijk om überhaupt over de finish te komen, of ben ik de enige?

Afbeelding van Alexas_Fotos via Pixabay

Kootsj

Hallo, mijn naam is Kootsj! Op Surfkids ben ik de echte actieveling en daarom houd ik je op de hoogte van alles wat met sport en spel te maken heeft.