';
Preloader logo
Griekse Paaskoekjes (Kourabiedes)

Griekse Paaskoekjes (Kourabiedes)

Ingrediënten:

450 gram bloem

80 gram suiker

240 gram boter

2 dooiers

1 theelepel vanille aroma

1 theelepel bakpoeder

1 theelepel gemalen kruidnagel

Bereiding:

  • De oven op 175 graden voorverwarmen.
  • De eerste vijf ingrediënten goed mixen.
  • Doe hierbij de bloem, het bakpoeder en het kruidnagelpoeder. Maak van het deeg koekjes van ongeveer 2 cm breed.
  • Bak deze 10-12 minuten op een licht ingevette ondergrond.
  • Als het goed is, zijn de koekjes nu gezet, maar niet gebruind. Laat ze nu nog 2 minuten op de bakplaat staan, alvorens ze eraf te halen.
  • Bestrooi ze met poedersuiker wanneer ze zijn afgekoeld.
  • Wil je een nog Griekser koekje? Laat het kruidnagelpoeder dan vervallen en stop een hele kruidnagel in elk koekje voordat je het gaat bakken.
Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!