';
Preloader logo
Hangop

Hangop

Ingrediënten

500 ml volle yoghurt
3 eetlepels poedersuiker
125 ml slagroom
1 peer, in stukjes
1 theelepel kaneel
4 eetlepels aardbeiensaus

Bereiding

  1. Maak een schone theedoek vochtig en leg deze in de zeef
  2. Hang de zeef boven een kom en schenk de yoghurt hierin
  3. Zet de kom minimaal 4 uur in de koelkast en laat het vocht eruit lopen tot er een romige massa overblijft
  4. Klop de slagroom samen met de poedersuiker stijf en meng met de hangop. Schep dit vervolgens in 4 glazen.
  5. Giet de aardbeiensaus erbij en verdeel de stukjes peer over de hangop.
  6. Strooi er nog een snufje kaneel op.Dit gerecht is ook lekker met andere soorten fruit zoals appel of perzik!
Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!