';
Preloader logo
Kabeljauw en papillote

Kabeljauw en papillote

INGREDIËNTEN

  • 400 gr kabeljauwfilet
  • 2 cm verse gember (zakje 150 gr, geschild)
  • 4 cherrytomaatjes
  • 2 tenen knoflook (in dunne plakjes)
  • 1 limoen (schoongeboend)
  • 1 el sesamolie (flesje 250 ml)
  • takje dille

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180 °C. Scheur 1 vel aluminiumfolie van 30 cm breed. Leg de vis op de folie, bestrooi met peper en zout naar smaak en leg deze op de groenten. Snij de gember in zo dun mogelijke plakjes en hak de dille. Verdeel samen met de knoflook en cherrytomaatjes over de vis. Rasp de groene schil van de limoen boven de vis en pers de vrucht uit. Schenk het sap en de sesamolie over de vis. Voeg 4 el water toe en vouw de folie zorgvuldig dicht. Leg dit ca. 15-20 min. in de oven.

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!