';
Preloader logo
Pompoencrostini

Pompoencrostini

Ingrediënten:

  • 1 wit stokbrood (in plakjes)
  • 1 pompoen, of 1 verpakking met pompoenblokjes
  • 200 gram geitenkaas
  • 3 eetlepels rozemarijn + extra ter garnering
  •  Olijfolie, peper en zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de pompoen en snijd deze in kleine blokjes.
  • Hak de rozemarijn grof en meng deze door de pompoen. Meng vervolgens ook twee á drie eetlepels olijfolie, peper en zout voor over het pompoenmengsel.
  • Bak de pompoen in ongeveer 20 minuten gaar, op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ondertussen in de oven of in een droge grillpan de plakjes
    brood.
  • Besprenkel de broodjes met een paar druppels olijfolie en breek de geitenkaas in stukjes.
  • Wanneer de pompoen gaar is leg je op elke crostini een eetlepel van het pompoenmengsel, met daarop een beetje geitenkaas naar smaak. Garneer het geheel
    af met een takje rozemarijn.
Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!