';
Preloader logo
Wraprolletjes

Wraprolletjes

Ingrediënten:

250 gr mascarpone
2 eetlepels pesto
16 plakken parmaham
1 kleine galia of cantaloupe meloen
8 wraps
Handje pijnboompitten (geroosterd)

Bereiding:

  1. Meng de mascarpone met de pesto.
  2. Snijd de meloen in vieren en verwijder de zaadjes en de schil.
  3. Snijd de vier stukken in hele dunne plakjes (ze moeten kunnen buigen).
  4. Besmeer de wraps met het pestomengsel en beleg iedere wrap met 2 plakken parmaham, stukjes meloen en wat pijnboompitten.
  5. Rol ze voorzichtig op. Smeer wat extra pestomengsel aan het einde waar je ze mee ‘dichtplakt’.
    Rol de wraps in aluminiumfolie en laat ze een uurtje opstijven in de koelkast.
  6. Wikkel de folie van het rolletje af en snijd de wraps met een scherp mes in plakjes. Steek er een prikkertje in en serveer ze op een bordje of schaaltje.
Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!