';
Preloader logo
Zalm met mosterdsaus

Zalm met mosterdsaus

Ingrediënten:

  • peper, zout
  • roomboter
  • 4 stukken zalmfilet
  • 125 ml slagroom
  • 125 ml visfond
  • 3 el (grove) mosterd
  • 2 el fijngeknipt bieslook

Benodigdheden:

  • mes en garde
  • snijplank
  • ovenschaal en pan

Bereidingen:

  • Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi de filets met peper en zout naar smaak.
  • Braad de zalm zachtjes aan in een pan met roomboter
  • Leg de vis in een ovenvaste schaal
  • Laat de vis in een voorverwarmde oven (100 °C) in ± 15 min. gaar worden.
  • Roer de slagroom, de visfond en de mosterd door elkaar.
  • Schenk de saus om de vis en bestrooi het met bieslook.
Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!