';
Preloader logo
FF lekker lachen

FF lekker lachen

Varken!

Een man ging een fietstochtje maken over het platteland. Hij kwam een boer tegen en die riep: Pas op varken!” De man zei: “Wat nou varken? Heeft jouw moeder jou geen manieren aangeleerd?” De man botst tegen een varken aan en de boer zei: “Jullie stadsbewoners worden ook steeds dommer!”

Peter

Verstopt

Jantje zegt tegen de dokter: “Dokter, mijn neus is verstopt”. Zegt de dokter: “Dan zal ik hem maar gauw gaan zoeken als ik jou was!”

Koos

Smurf

Op een dag stoot een smurf zijn hoofd. Zegt hij: “Auw! Weer een blauwe plek!”

Wilma

RaRa

Het heeft zes armen en het zwemt in zee? Een inktvis misschien? Néé, drie zwemmers!

Jeroen

Welk dier?

Welk dier kan het snelst lopen? …. Een rendier. Welk dier wil graag een ander dier zijn en dan niets doen? …. Een luipaard. Welk dier is nooit ver weg? …. Een bij. Welk dier denkt dat ‘ie heel groot en sterk is? ….. Een paardenvlieg. Welk dier is het bangst? …. Een sidderaal.

Anna

Koekje erbij?

Er waren twee kinderen aan het picknicken en er was nog maar één koekje over. Zegt het 1e kind tegen het 2e kind: “Zal ik het koekje doormidden breken??” Zegt het 2e kind: “Nee hoor, ik eet het zo wel op”.

Trees

Trui

Man tegen zijn vrouw: “Weet jij hoeveel schapen er nodig zijn om een trui te breien?” Vrouw: “Ik wist niet dat schapen konden breien!”

Anja

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!