';
Preloader logo
Lach je rot!

Lach je rot!

Bioscoop

Een man komt voor de vijfde keer een bioscoopkaartje kopen. De verkoopster vraagt: “Ben je hier nu weer?” “Jazeker”, zegt de man. “Maar bij de ingang scheuren ze steeds mijn kaartje kapot!”

Hamburgers

Mama zet twee hamburgers neer voor Mees en Tom. De ene is groter dan de andere en Tom zegt: “Kies jij maar.” Mees pakt de grootste en Tom wordt boos: “Dat is niet eerlijk!” “Welke had jij dan gepakt?” “De kleinste” zegt Tom. “Zeur dan niet, die heb je toch!”

Kwispel

Karel zegt tegen Joop: “Vannacht zat er een kwispel op mijn dak!” Joop vraagt: “Wat is een kwispel?” “Hoe weet ik dat nou?” zegt Karel. “Ik ga echt niet midden in de nacht op het dak kijken!”

Thuis

Een klein meisje zit op de stoep voor een huis. Een man die langsloopt vraagt aan het meisje: ‘Zijn je ouders thuis?” “Ja hoor”, zegt het meisje. De man belt aan, maar er doet niemand open. “Hoe kan dat nou? Net zei je nog dat je moeder thuis was!” “Dat is ook zo, maar ik woon hier helemaal niet.”

Theelepel

Dokter: “We hebben tijdens uw operatie dertig theelepeltjes in uw maag gevonden!” Patiënt: “Natuurlijk, dat was het recept. Tien dagen lang drie keer per dag 1 theelepel.”

Clownskleren

Vraag: Wat voor kleren draagt een clown? Antwoord: Een lolbroek en een grapjas!

Dieven

Twee dieven willen ontsnappen uit de gevangenis en hiervoor moeten ze over honderd hoge muren klimmen voor ze buiten zijn. Na 99 muren zegt de ene dief: “Ik ben zo moe, zullen we teruggaan?”

Wit

Vraag: Het is wit en staat in de hoek. Wat is het? Antwoord: Een koelkast met straf

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!