';
Preloader logo
Lachen met Kootsj!

Lachen met Kootsj!

Eerste raket

De Belgen gaan hun eerste raket lanceren. “En,” vraagt een verslaggever, “waar gaat de reis naar toe?” “Awel”, zegt de Belg, “wij gaan naar de zon.” “Naar de zon?” vraagt de reporter, “maar daar is het toch veel te heet. Bent u niet bang dat de raket zal smelten?” “Awel,” zegt de Belg, “wij zijn niet gek, hoor. We gaan natuurlijk ‘s nachts!”

Jantje met school naar de politie

Jantje mag met de klas naar het politiebureau voor een praktijkles. Op een bord ziet hij foto’s van de 10 meest gezochte criminelen.
Een van de kinderen stopt bij een bepaalde foto en vraagt of dat werkelijk de afbeelding was van de gezochte persoon. “Ja”, zegt een agent, “we zijn erg hard naar hem aan het zoeken”. Jantje vraagt: “Waarom hield je hem dan niet vast toen je de foto maakte?”

Handschrift

Vader: “Jantje, je handschrift is wel heel slecht!” Jantje:” Dat is geen probleem, later doe ik toch alles met de computer

Eerlijk duurt het langst

Kan iemand mij een voorbeeld geven van de uitdrukking: eerlijk duurt het langst?”, vraagt de meester. “Ik meester!”, antwoordt Jantje. “Als ik bij een toets afkijk, ben ik zo klaar, maar als ik alles zelf invul ben ik urenlang bezig!”

Seizoenen

Een kleuterjuf vraagt aan haar klas: “Wie van jullie kan de seizoenen van het jaar opnoemen?” Jantje steekt zijn vinger op. “Zeg het maar Jantje!” “Herfst, winter…”, begint Jantje, maar verder blijft het stil. “Waar blijven de lente en de zomer, Jantje?”, vraagt juf. “Ja, dat vraag ik mij dus ook al af!”

Tandarts

Jantje is bij de tandarts geweest. Moeder vraagt hem: ‘Doet je kies nu nog pijn, Jantje?’ ‘Geen idee,’ antwoordt Jantje, ‘de tandarts heeft hem gehouden’.

Tandpasta

Een meisje vraagt aan haar vader: “Papa, weet jij hoeveel tandpasta er in een tube zit?” Vader zegt: “Nou nee, ik heb geen idee.” “Ik zal het je vertellen,” zegt het meisje, “van de badkamer over de overloop naar jullie slaapkamer, die twee keer rond en dan ook nog helemaal tot in je studeerkamer!”

Grijze haren

Onderwijzer tegen leerling: ”Foei wat heb jij je werk slecht gemaakt!” ”Als je vader dit ziet krijgt hij nog grijze haren.” “Dat zal hij wel willen, antwoordt de leerling.” ”Hij is namelijk zo kaal als een biljartbal!”

Goocheltrucs

Op een cruiseschip werkt een goochelaar. Hij heeft een mooie, felgekleurde papegaai die helaas één nadeel heeft: hij verklapt alle goocheltrucs. Op een dag zinkt het schip. De goochelaar en zijn papegaai springen nog op tijd van boord en drijven op een stuk hout in de oceaan. Na uren stilte zegt de papegaai opeens: “Oké, ik geef het op. Waar heb je het schip gelaten?”

Glaasje water

Jantje moet gaan slapen, maar als zijn vader hem net heeft ingestopt roept hij alweer: “Pap, mag ik een glaasje water?” Vader zegt: “Nee Jantje, je hebt je kans gehad, drink morgen maar weer.” Na vijf minuten probeert Jantje het nog eens: “Pap, mag ik nou alsjeblieft een glaasje water?” Vader wordt boos en roept naar boven: “Je had voor het naar bed gaan kunnen drinken! Nu stil zijn, Jantje, anders krijg je een draai om je oren!” Na een paar minuten roept Jantje: “Pap, als je me toch een draai om mijn oren komt geven, neem dan meteen even een glaasje water mee!”

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.Kootsj

Hallo, mijn naam is Kootsj! Op Surfkids ben ik de echte actieveling en daarom houd ik je op de hoogte van alles wat met sport en spel te maken heeft.