Moppen over eten en drinken

Moppen over eten en drinken

Van huilende aardappelen tot pratende pizza’s en van een stoere cowboy tot een huilende Jantje; deze moppen hebben te maken met eten en drinken!

HUILENDE AARDAPPELEN

Er zitten twee aardappels op een bankje. De één zegt tegen de ander: Waarom huil je zo? De ander antwoordt: mijn vader zit in de puree!
Sanne

WHISKY OF ANDERS..

Een cowboy komt bruusk de saloon binnen en zegt een whisky of anders.. Drinkt het leegt en zegt daarna een whisky of anders.. Waarop de cafébaas vraagt of anders wat? Een cola

Peter

BANANEN

2 bananen zitten in de bar en de een zegt tegen de ander: Wat ben jij nu geworden? En dan zegt de ander: Rechter!

Margot

CHIPS

Er lopen 2 zakjes chips over straat, zegt de een tegen de ander: Waarom kijk je zo sip? Waarop het antwoord van het andere zakje chips is: Ik heb vanavond een feestje!

Eva Pompstra

TOMATEN

2 jongens tomaten lopen op straat, ziet de één een mooi meisjes tomaat. Zegt de ene ja ze is mooi, zegt de ander vandaar dat je zo rood bent

Nandi

PIZZA

Er zaten 2 pizza’s in de oven zegt de een tegen de andere: Het is hier wel warm hé? Dan zegt de andere pizza: Aaaaah, kunnen pizza’s praten???

Jojo

JANTJE HUILT

Jantje zit op de brug te huilen. Even later komt een meneer naast hem zitten en vraagt: Wat is er? Jantje zegt: Mijn zusje heeft mijn boterham in het water gegooid… De man vraagt: Met opzet??? Jantje zegt: Nee met kaas…

Liselore

GIPS

Een tomaat en een ei zitten bij de dokter in de wachtkamer. Vraagt de tomaat aan het ei: “Wanneer mag het gips eraf?”

Peter

ZOET?

Komt een vrouw bij de groenteboer. Vraagt ze ”Zijn de sinaasappelen een beetje zoet?” Zegt de groenteboer: ”Ik heb ze nog niet gehoord vandaag”.

Puk

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!