';
Preloader logo
Davina michelle

Davina Michelle

In 2018 was Hoogendoorn te zien in het elfde seizoen van het AVROTROS-programma Beste Zangers, in de vijfde aflevering vertolkte ze het 2.30 minuten durende nummer Duurt te lang van rapper Glen Faria alias MC Fit.Twee dagen na de uitzending belandde dit nummer op de eerste plaats van meest gedownloade nummers in iTunes.

Later in 2018 behaalde het nummer de 1e plek in zowel de Neder-landse Top 40, de Mega Top 50 en de Nederlandse Single Top 100. In november 2018 werd de single bekroond met een gouden plaat.

Op 21 december 2018 verbrak Davina Michelle met het nummer een record: het nummer stond acht weken op de eerste plek in de Top 40, nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Het record was hiervoor in handen van Yvonne Keeley die met If I Had Words zeven weken op de eerste plek stond in 1978. In 2019 won Hoogendoorn door deze hit de award Muziekmoment van het jaar.

bron: wikipedia

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!