';
Preloader logo
Little Mix

Little Mix

In het achtste seizoen van de Engelse X-Factor (2011) is de Britse meidengroep Little Mix ontstaan. De meiden Perrie Louise Edwards, Jesy Louise Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Jade Amelia Thirlwall deden individueel mee aan de Engels talentenjacht, maar werden in de ‘bootcamp’ uitgeschakeld. Alle vier de meiden kregen echter nog wel een nieuwe kans om in 1 van de 2 groepen mee te strijden voor de liveshows. Beide groepen slaagden er niet in die te behalen, maar door een latere beslissing zijn de vier meiden als groep samengevoegd en wisten ze uiteindelijk de talentshow te winnen.

Na de winnaars single ‘Cannonball’ verscheen in het najaar van 2012 hun eerste studioalbum, waarna er nog drie albums volgden. Hun nummer ‘Wings’ van het eerste album DNA werd direct een nummer 1 hit in de UK Singles Chart en wisten ze met 5 singles in de single top 100 te komen. Het meest recente nummer van Little Mix Reggaetón Lento (Remix) is een samenwerking met CNCO en weet ook in Nederland een vrij hoge klassering in de top 40 te behalen.

bron WikiKids.nl

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!