';
Preloader logo
The Script

The Script

The Script is en Ierse softrockband uit Ierland en bestaat uit de leadzanger Danny O’Donoghue, gitarist Mark Sheehan en drummer Glen Power. Het debuutalbum van The Script, met bekende nummers als We Cry, The man who can’t be moved en Breakeven kwam uit in 2008 en kwam in zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland op de eerste plaats van de albumlijst binnen. In 2009 ontving The Script een European Border Breakers Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol debuteerden buiten hun eigen land.

The Script is ook in Nederland een geliefde band. In 2010 trad de band op tijdens de eerste liveshow van The Voice of Holland en dit betekende gelijk een flinke stijging in Itunes. Naast hun concert in het Paradiso in 2011 heeft The Script maar liefst 5 concerten in de Ziggo Dome gegeven. In 2013 ontvingen ze hier een gouden schijf voor de hit Hall of Fame. De concerten van 2015 en 2018 waren snel uitverkocht, daarom werd in beide jaren besloten een tweede concert in te plannen. Eind 2017 kwamen de hits Rain en Arms Open in de Nederlandse hitlijsten en daar ken jij deze band waarschijnlijk ook van!

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!