';
Preloader logo
Igor

Uitsmijter Igor

Hoi, ik ben Igor en sta beter bekend als de ‘uitsmijter’ van Surfkids.

Ik zorg er niet alleen voor dat jouw bezoek hier veilig en soepel verloopt, maar houd de boel ook een beetje overzichtelijk. Mensen die niks te zoeken hebben op Surfkids? Die houd ik tegen! Met mijn regels, toezicht en waakzaamheid hoef je nooit bang te zijn tijdens je bezoek op Surfkids. Af en toe worden de andere surfkidders wel eens gek van mijn goed bedoelde tips en opmerkingen, maar toch wil ik hen en jou laten inzien hoe belangrijk de veiligheid op internet is.

Daarom ben ik niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid op Surfkids, maar zal ik op mijn pagina ook tips en artikelen plaatsen over de online wereld en zijn voordelen, maar ook over zijn gevaren. Allemaal goed bedoeld natuurlijk, alleen snapt niet iedereen dat hier op Surfkids. Ik hoop dan ook dat ik jou wel enthousiast kan krijgen voor de online wereld en vooral ook in hoe belangrijk veiligheid hierin is.

Mis jij iets over veiligheid of heb je zelf een leuk idee met eventueel foto’s?
Neem dan contact met mij op!

Veiligheid

Blijf veilig online met deze tips!

Vakantie “vergeet niet” lijstje

Vakantie “vergeet niet” lijstje Betaalmiddelen & reisdocumenten Adressenlijst Alarmnummers Bank- of giropas Cheques Contant geld Creditcard Digipass Land- en wegenkaart Legitimatie + kopie Pasfoto’s Reserveringsbewijs Rijbewijs Taalgids Tickets Vaarbewijs Zorgpas

illusions

illusions Ik zie, ik zie wat zie ik! Stilstaande of bewegende afbeeldingen? Ik zie, ik zie wat zie ik! Stilstaande of bewegende afbeeldingen?

Schools-inn

Schools-Inn is in samenwerking met Kennisnet ontwikkeld tot een gerenommeerd, gebruiksvriendelijk en up-to-date internetfilter voor het onderwijs. Scholen krijgen met Schools-Inn de mogelijkheid het schoolnetwerk en/of stand-alone pc’s af te