Lach je rot Lente!

Lach je rot Lente!

WEER

“Leendert, kijk eens door het raam, wat voor weer is het?” Leendert: “Ik kan het niet zien, het is te mistig.”

KORTING

Er komt een vrouw in de winkel om een pan te kopen. Hij kost 8 euro en ze wil graag korting. Bij de kassa vraagt ze: “Kan er nog wat vanaf??” Zegt de bediende: “Ja, de deksel…hahahaha”

KOALABEERTJES

De les gaat over koalabeertjes. “Die dieren kunnen goed klimmen.” vertelt de meester. “Wat mist de mens om vlug in een boom te kunnen klimmen?” Frits: “Een ladder meester.”

GROEN GRAS

De leraar zegt tegen de kinderen dat ze allemaal een tekening moeten maken. Jantje geeft zijn blad aan de meester. Meester: ”Wat heb je getekend?” Jantje: “Een koe in de wei.” “Waar is het gras dan?” vraagt de meester. “Dat heeft de koe al op gegeten.” “Waar is de koe dan?” vraagt de meester. Jantje: ”Denk jij nu echt dat die koe in een wei blijft staan waar geen gras is?”

OPENBAAR VERVOER

De bus stopt bij de halte en er stapt een olifant in. Conducteur: “Dat is de eerste keer dat ik een olifant in mijn bus heb. Zegt de olifant: “Ja, het zal ook de laatste keer zijn want morgen is mijn fiets gemaakt.”

MUIS

Hoe weet je dat een dom blondje achter de computer heeft gezeten? Er ligt een blokje kaas naast de muis.

SPAREN

Er zitten twee arme mensen op de bank. Één van hen legt een muntstuk op de bank, waarop de andere vraagt: ”Waarom doe je dat?“ ”Ik wil ook eens weten hoe het voelt om geld op de bank te hebben.”

BREIEN

“Ma,” zegt een meisje, “Ik zit aan de tweede sok te breien.” “Dan heb je de eerste af.” “Nee, ik ben eerst aan de tweede begonnen.”

DIERENTUIN

Karin komt in de dierentuin, ze is bij de Zebra’s. Dan ziet ze op het hek een bordje met ‘PAS GEVERFD’ erop. Ze zegt: “Nou, ik dacht dat die strepen echt waren!”……

TELLEN

“Mijn hond kan tellen.” “O ja?” “Ja. Als je vraagt hoeveel vier min vier is, zegt hij niets!”

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.


Kootsj

Hallo, mijn naam is Kootsj! Op Surfkids ben ik de echte actieveling en daarom houd ik je op de hoogte van alles wat met sport en spel te maken heeft.