Lol

Lol

TOPPUNT

Wat is het toppunt van geduld? Een koe op de muur tekenen en wachten tot hij wegloopt.

NACHTWAKER

“Wat wil je worden als je groot bent, Willempje?” “Nachtwaker, opa.” “Nachtwaker? Hoe kom je daarbij?” “Dan hoef ik ‘s avonds lekker niet naar bed, opa.”

ZEEZIEK

Meneer De Vries moet voor zijn werk een boottocht maken. Om niet misselijk te worden gaat hij naar zijn huisarts om een middeltje te halen. Deze adviseert hem om vlak voor vertrek een liter dikke tomatensoep te eten. “Helpt dat dan tegen zeeziekte?” vraagt De Vries verbaasd. “Nee, dat niet, maar het kleurt wel erg mooi in het blauwe water”.

BRAND

Er is brand in een huis. De brandweer komt eraan en probeert een oud vrouwtje te redden. Een brandweerman gaat de ladder op en zoekt naar de oude mevrouw. Uiteindelijk kan hij haar vinden en loopt met de vrouw naar de ladder. “Even op uw tanden bijten mevrouw, dit is zo voorbij,” zegt hij. “Oh nee,” antwoordt de oude dame, “dan moeten we weer naar boven, want mijn gebit ligt nog in de badkamer”.

BROEM!

Jantje zit in de klas en zegt “broem broem broem broem” Waarop juf zegt: “Jantje, wil je even ophouden?” Jantje blijft doorgaan “broem broem broem broem” En dan zegt de juf: “Jantje, ga nu maar na de gang!” “Nee” zegt Jantje, “dat kan niet want mijn benzine is op!” TAALJuf tegen haar leerlingen: “Ik ben mooi”, is dit tegenwoordige tijd of verleden tijd?” Jantje antwoordt: “Verleden tijd juf…..”

STRAF

Jantje komt thuis met zijn rapport en na het bekijken ervan, zegt zijn vader: “Dat is een slecht rapport Jantje, dat verdient straf”. Waarop Jantje antwoordt: “Dat vind ik ook pa! Ik weet wel waar de meester woont”.

KLIMMEN

De les gaat over koalabeertjes. “Die dieren kunnen goed klimmen.” vertelt de meester. “Wat mist de mens om vlug in een boom te kunnen klimmen?” Antwoordt Frits: “Een ladder meester.”

KORTSTE WEG

Er stond een politieman op een druk kruispunt. Toen kwam er een man aanlopen die vroeg: “Wat is de kortste weg naar het ziekenhuis?” Daarop antwoordde de politieman: “Gewoon blijven staan, meneer”.

HEKS

Waarom vliegt een heks op een bezem?Omdat een stofzuiger te zwaar is!

Weet jij nog een leuke mop?

Moppen insturen

Vul het onderstaande formulier in.


Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!