';
Preloader logo
Surfkids logo

Het leukste kinderplatform voor jou en je vrienden!

Surfkids is namelijk ontstaan uit het eerdere Kind en Ziekenhuis, een kleurboek dat in Nederlandse ziekenhuizen werd verspreid om zieke kinderen ontspanning te bieden.

Omdat dit product niet meer voldeed aan de huidige wensen en behoeften van de kinderen in deze leeftijdscategorie is Surfkids ontstaan. Naast dat de huidige vorm beter aansluit bij de wensen en behoeften van kinderen, is er nog een groot voordeel. Surfkids zet zich nog steeds in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd 4 tot 10 jaar. Het magazine Surfkids wordt ook in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt nog altijd samen met de goede doelen: Ware Child, Make-A-Wish Nederland, Edukans, Metakids, Villa Pardoes en Dream4kids. Om het blad te realiseren en de goede doelen te ondersteunen wordt er gewerkt met sponsoren. De bedrijven die meehelpen aan de realisatie van het magazine doneren indirect aan de eerder genoemde goede doelen, want een deel van de opbrengst gaat naar deze doelen. Ook krijgen de goede doelen ruimte in het magazine. Op deze manier hebben zij de mogelijkheid te laten zien wie zij zijn en waar ze voorstaan. Het creëren van maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk doel van Surfkids en wij helpen u graag bij het realiseren van uw maatschappelijke doelen. De banner die u krijgt is een unieke banner die Surfkids tijdens de looptijd van uw sponsorschap beschikbaar stelt.

Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen via het formulier hieronder. Met vriendelijke groet, Surfkids