Deze kinderfilms wil jij zien deze zomer!

Deze kinderfilms wil jij zien deze zomer!

In Nederland vakantie vieren is toch altijd een beetje spannend. Vooral omdat je niet weet wat voor weer het hier wordt. Maar geen paniek. Ook op een regenachtige dag ga jij je niet vervelen met deze superleuke filmtips!

Films via Netflix

Elmo in Grouchland

Oh nee… Elmo zijn favoriete dekentje is opeens verdwenen. Elmo en zijn vriendjes gaan daarom op een geweldig avontuur in Mopperland om zijn dekentje terug te vinden.

Robinson Crusoe

Robinson is een zeevaarder die opeens strandt op een tropisch eiland. Help, wat moet hij nu doen? Een pratende papegaai en andere dieren helpen Robinson om te overleven.

Forgotten Friendship van MyLittlePony

Sunset, de hoofdredacteur van het jaarboek op school, is ineens uit de herinneringen van haar beste vriendinnen gewist. Ze zoekt naar een manier om dit terug te draaien. Gaat dit lukken?

 

Films via Videoland

Shrek Forever After

Ken je Shrek al? Ja, die grote groene oger! Hij is klaar met zijn saaie leventje en sluit daarom een deal met de duivelse repelsteeltje. Als dat maar goed gaat…

Plop en het ei

De kabouters vinden een ei, maar wat moeten ze daar nu weer mee? Ze besluiten om er samen voor te gaan zorgen. Maar van wie is het ei eigenlijk?

De notenkraak

De ondeugende eekhoorn Surly heeft per ongeluk de wintervoedselvoorraad van alle dieren verbrand. Hierdoor wordt hij het park uitgezet. Wat moet hij nu gaan doen?

 

Films via Zappbios

Nijntje de film

Nijntje en zijn vrienden zitten in de trein op weg naar de dierentuin. Vader en moeder hebben een speurtocht uitgezet met een schat aan het eind. Spannend!

Jack bestelt een broertje

Jack zijn grootste wens is een broertje. Dus wat doe je dan? Gewoon eentje online bestellen! Dat kan toch gewoon? Of toch niet…

Alles mag

De elfjarige Tygo uit Brabant houdt vlak voor zijn verhuizing naar Amsterdam een spreekbeurt over Carnaval. Dat wordt opeens wel een heel persoonlijk verhaal.

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!