Zo maak je zelf vette posters om in je kamer op te hangen

Zo maak je zelf vette posters om in je kamer op te hangen

Je kan inmiddels elke hoek van je kamer wel met je ogen dicht dromen. Nu je zoveel binnen zit is het dus tijd voor een make-over van je kamer. En wat is een leukere manier, dan om je eigen posters te maken en die op te hangen in je kamer!?

 

Het enige wat je nodig hebt is een computer, internet, een printer en papier. Wij leggen hieronder stap voor stap uit hoe je vervolgens een poster kan maken.

De stappen voor het maken van je eigen posters

Stap 1. Klik op deze link: https://spark.adobe.com/make/posters/ Vervolgens maak je een account aan en YAY, je kan beginnen.

Stap 2. Het ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit, maar dat is het echt niet. Klik op ‘create a new poster’ en vervolgens kan je kiezen hoe groot je je poster wilt hebben. Het handigst is om gewoon op het posterformaat te klikken.

Stap 3. Daarna krijg je de keuze om een foto te kiezen, maar klik hier gewoon op overslaan. Je kan altijd later zelf nog een foto toevoegen.

Stap 4. Nu kan je uit een heleboel voorbeelden kiezen. Als je naar iets speciaals op zoek bent dan kun je dat intypen bij het zoekbalkje. Zoek je naar wat inspiratie? Neem eens een kijkje bij de categorie ‘Lifestyle’. Je kan ook iets zoeken, zoals reizen of dieren bijvoorbeeld.

Stap 5. Wanneer je een voorbeeld hebt gekozen, kan je alles veranderen. Je kan de tekst aanpassen, een andere lettertype geven, je kan alles een andere kleur geven: wat jij wilt.

Stap 6. Tevreden met het resultaat? Dan klik je op rechtsboven op het knopje downloaden en vink je PNG aan.

Hieronder vind je wat voorbeeldjes van posters die je kan maken. Straks als je vrienden en vriendinnen weer langs mogen komen, zullen ze versteld staan hoe vet jouw kamer er opeens uitziet met al jouw eigengemaakte posters!

poster1 poster2 poster3

Gummie

Hallo, ik ben Gummie! Lekker vrolijk, gezellig, knuffelaar, dat zijn kenmerken waar de andere surfkidders mij mee omschrijven en die jij hopelijk ook bij mij gaat ontdekken!