SPEEL TENNIS MET MARIO EN ZIJN VRIENDEN IN DE MARIO TENNIS ACES: SPECIALE DEMO DIE VANAF VANDAAG IS TE DOWNLOADEN IN DE NINTENDO eSHOP

SPEEL TENNIS MET MARIO EN ZIJN VRIENDEN IN DE MARIO TENNIS ACES: SPECIALE DEMO DIE VANAF VANDAAG IS TE DOWNLOADEN IN DE NINTENDO eSHOP

26 april 2019 – Grijp je racket en geniet van intense tennispartijen tegen populaire personages in de gratis Mario Tennis Aces: Speciale Demo*. Deze demo is een week lang gratis te downloaden in de  Nintendo eShop van de Nintendo Switch, van nu tot 10:00 uur op vrijdag 3 mei. Door de demo te downloaden krijgen spelers ook toegang tot een proefabonnement van zeven dagen** voor Nintendo Switch Online. De Mario Tennis Aces: Speciale Demo is nu beschikbaar als download op de Mario Tennis Aces-website of in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

 

Wie de speciale demo heeft gedownload kan diverse tennisbanen betreden in verschillende spelstanden. Door de demo te spelen, kunnen spelers ook speciale beloningen vrijspelen die ze kunnen meenemen naar de volledige Mario Tennis Aces-game. Wanneer spelers tijdens dit weeklange toernooi slechts één wedstrijd spelen, worden ze beloond met een klassiek Mario-kostuum, terwijl spelers in de Co-op Challenge-stand van de demo punten kunnen verzamelen voor het vrijspelen van blauwe, rode en gele Yoshi die ze zowel in de speciale demo als in de volledige versie van de game kunnen gebruiken.

 

Tijdens het demo-evenement kunnen spelers niet alleen een balletje slaan tegen Mario en vrienden, ze ontvangen ook een e-mail met een Nintendo eShop-code voor het activeren van een proefabonnement van zeven dagen voor Nintendo Switch Online, perfect voor het uitproberen van alle functies van deze ledenservice. Spelers kunnen deze code zelfs gebruiken als ze al eerder hebben deelgenomen aan een gratis proefperiode.

 

Grijp je racket en geniet van intense tennispartijen tegen populaire personages in de gratis Mario Tennis Aces: Speciale Demo*. Deze demo is een week lang gratis te downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, van nu tot 10:00 uur op vrijdag 3 mei. Door de demo te downloaden krijgen spelers ook toegang tot een proefabonnement van zeven dagen** voor Nintendo Switch Online.

 

 

Kootsj

Hallo, mijn naam is Kootsj! Op Surfkids ben ik de echte actieveling en daarom houd ik je op de hoogte van alles wat met sport en spel te maken heeft.