';
Preloader logo
zakelijk

Het interactieve medium voor kinderen met verhalen geschreven door kinderen

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud.

Allereerst bedankt voor uw belangstelling in Surfkids. Graag vertellen wij u meer over waar wij voor staan.

Surfkids is een organisatie die zich inzet voor het bieden van ontspanning, afleiding en educatie aan kinderen in kwetsbare situaties. Hierbij moet u denken aan kinderen die of in een ziekenhuis in Nederland liggen, of waarvan de ouders afhankelijk zijn van een van de voedselbanken in Nederland of die verblijven in een van de Ronald McDonald huizen in Nederland. Deze kinderen hebben het vaak erg moeilijk en daarom willen wij ze graag even aan iets anders laten denken dan de situatie waarin ze zitten. Dit doen we middels ons online platform, www.surfkids.nl en middels ons magazine dat wij in de zomer- en winterperiode kosteloos bij al deze kinderen en tieners laten verschijnen. Dit magazine heeft één deel dat zich richt op kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar en één deel dat zich richt op tieners in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Het gehele magazine maken wij in eigen beheer.

 

Door het prachtige doel dat wij nastreven en het grote bereik dat wij hebben met ons online platform en ons magazine, zijn er diverse goede doelen die zich aan ons gelieerd hebben. Deze doelen bieden wij de mogelijkheid om zichzelf te promoten in ons magazine en op ons online platform. Hieronder ziet u een overzicht van de goede doelen.

Goede doelen

Maar Surfkids is meer. Naast een platform dat kinderen samen brengt, inspireert en entertaint is Surfkids ook erg betrokken bij de maatschappij.

WarChildLogo
Edukans
Metakids
Villa_Pardoes
MAW
dream4kids.png
Wij zijn ontzettend blij met al onze sponsoren en u kunt voor de komende editie(s) daar één van zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een algemene vraag, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.