';
Preloader logo
zakelijk

Het interactieve medium voor kinderen met verhalen geschreven door kinderen

Surfkids is een combinatie van een magazine en een internetplatform dat gericht is op kinderen in de leeftijd 7-12 jaar oud.

Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Op het interactieve platform is al deze content terug te vinden en hebben kinderen de gelegenheid om zelf content aan te leveren. Zij bepalen deels hoe de komende editie van het magazine eruit komt te zien en leveren hier materiaal voor aan. Puk, Spike, dr. Albert, Kootsj, Igor en Gummie staan op Surfkids voor hen klaar om met ze over het platform te ‘surfen’. Naast de content uit het magazine zorgen zij er samen voor dat kinderen op de website ook nieuwe dingen lezen en leren. Iedereen heeft zijn eigen onderwerpen en specialiteiten. Gezamenlijk maken ze ook de gekste avonturen mee! Soms maken ze zelf een uitstapje naar het magazine en vinden de kinderen ze terug in een leuke strip of verhaal. Samen met de kinderen willen wij Surfkids laten uitgroeien tot het leukste en meest interessante entertainmentplatform voor kinderen. Surfkids moet niet alleen een stuk ontspanning en plezier bieden, maar ook informatief en interessant zijn. Dit willen wij bereiken door kinderen bij het product te betrekken en mee te laten werken en daarnaast ook zelf met vernieuwende en interessante content te komen. Het concept draait volledig om kinderen en wij willen het beste kanaal voor kinderen worden. Dit gaan wij bereiken door samen met kinderen de inhoud van onze media te bepalen en vorm te geven!

Goede doelen

Maar Surfkids is meer. Naast een platform dat kinderen samen brengt, inspireert en entertaint is Surfkids ook erg betrokken bij de maatschappij.

WarChildLogo
Edukans
Metakids
Villa_Pardoes
MAW
dream4kids.png

Surfkids is namelijk ontstaan uit het eerdere Kind en Ziekenhuis, een kleurboek dat in Nederlandse ziekenhuizen werd verspreid om zieke kinderen ontspanning te bieden. Omdat dit product niet meer voldeed aan de huidige wensen en behoeften van de kinderen in deze leeftijdscategorie is Surfkids ontstaan. Naast dat de huidige vorm beter aansluit bij de wensen en behoeften van kinderen, is er nog een groot voordeel. Surfkids zet zich nog steeds in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. Het magazine Surfkids wordt ook in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt nog altijd samen met de goede doelen: Ware Child, Make-A-Wish Nederland, Edukans, Metakids en Dream4kids. Om het blad te realiseren en de goede doelen te ondersteunen wordt er gewerkt met sponsoren. De bedrijven die meehelpen aan de realisatie van het magazine doneren indirect aan de eerder genoemde goede doelen, want een deel van de opbrengst gaat naar deze doelen. Ook krijgen de goede doelen ruimte in het magazine. Op deze manier hebben zij de mogelijkheid te laten zien wie zij zijn en waar ze voorstaan. Het creëren van maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk doel van Surfkids en wij helpen u graag bij het realiseren van uw maatschappelijke doelen. De banner die u krijgt is een unieke banner die Surfkids tijdens de looptijd van uw sponsorschap beschikbaar stelt. Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen via het formulier hieronder. Met vriendelijke groet, Surfkids

Prijslijst Surfkids

Wij zijn ontzettend blij met al onze sponsoren en u kunt voor de komende editie(s) daar één van zijn. Wij hebben verschillende pakketten opgesteld die allemaal hun eigen voordelen hebben. In onderstaand overzicht is terug te zien welke mogelijkheden er zijn, wat u hiervoor krijgt en wat het u gaat kosten

Brons
Pakket
175 / excl. BTW.
U ontvangt 1 editie van Surfkids magazine.
 • Logoplaatsing op surfkids.nl/brons-sponsors*2
 • U ontvangt een banner (bronssponsor) voor uw eigen website*1
klik hier voor het voorbeeld
Meest gekozen!
Zilver
pakket
295 / excl. BTW.
U ontvangt 2 edities van het Surfkids magazine.
 • Logoplaatsing op surfkids.nl/zilver-sponsors*2
 • U ontvangt een banner (zilversponsor) voor uw eigen website*1
klik hier voor het voorbeeld
Goud
Pakket
550 / excl. BTW.
U ontvangt 4 edities van Surfkids magazine.
 • Logoplaatsing met link naar uw eigen website op surfkids.nl/goud-sponsors
 • U ontvangt een banner (goudsponsor) voor uw eigen website*1
klik hier voor het voorbeeld

*1 De unieke banner wordt voor de periode van het sponsorabonnement vrijgegeven en na de verloopdatum is er een foutcode te zien.

*2 Brons/Zilverpakket:tegen een meerprijs van € 50,- excl. BTW uw logo met link naar uw eigen website

Platina- diamantsponsoren

Naast de standaard pakketten bieden wij ook de mogelijkheid om platina- of diamantsponsor te worden. Deze pakketten zijn uitgebreider dan het goudsponsorschap en bieden enkele extra’s, die vooral online zichtbaar zijn. Ook zijn er bij deze pakketten mogelijkheden voor een advertorial of kindvriendelijke actie. In onderstaand overzicht is terug te zien wat de voordelen zijn per pakket en wat dit u gaat kosten.

Platina
Sponsor
1000 / excl. BTW.
U ontvangt 4 edities van Surfkids magazine.
 • U ontvangt een banner (platinasponsor) voor uw eigen website*1
 • Logoplaatsing met link naar uw eigen website op surfkids.nl/sponsors/platina
 • Logoplaatsing roterende banner op de homepage van: www.surfkids.nl
klik hier voor het voorbeeld
Diamant
Sponsor
1500 / excl. BTW.
U ontvangt 4 edities van Surfkids magazine.
 • U ontvangt een banner (diamantsponsor) voor uw eigen website*1
 • Logoplaatsing met link naar uw eigen website op surfkids.nl/sponsors/diamant
 • Logoplaatsing roterende banner op de homepage van: www.surfkids.nl
 • Plaatsing kleurplaat/puzzel op www.surfkids.nl
klik hier voor het voorbeeld

Wijziging per 1-1-2019

Vanaf 2019 zullen er geen logo’s meer geplaatst worden in het magazine. Op deze manier houden wij ons magazine vrij van commercie. Dit heeft een positieve werking op ons project, maar ook op uw deelname. De plaatsing op de website is afhankelijk van uw pakket. Hierbij geldt dat een hoger pakket enkele voordelen biedt op het gebied van plaatsing.

Online sponsoren

Naast de bovenstaande pakketten bieden wij ook de mogelijkheid om middels activiteiten op de website te sponsoren. Dit kan in diverse vormen zoals; het sponsoren van een game, een kindvriendelijke advertorial en er zijn nog meer mogelijkheden te bedenken. Deze vorm van sponsoring is alleen te koppelen aan één van onze pakketten. De prijs is afhankelijk van de sponsorvorm en wordt naar ratio voor u bepaald. Indien u interesse heeft in deze vorm van sponsoring kunt u contact opnemen via het formulier hieronder.

Neem contact met ons op!